Categorie | Diverse, Politica

ALDE DEPUNE MOTIUNEA SIMPLA “DREPTURILE SI LIBERTATILE INDIVIDUALE NU SUNT UN LUX”

ALDE DEPUNE MOTIUNEA SIMPLA “DREPTURILE SI LIBERTATILE INDIVIDUALE NU SUNT UN LUX”

Vizata de aceasta motiune simpla este ministrul justitiei, Raluca Pruna, o motiune care nu poate duce la demiterea guvernului, insa, daca trece in Parlament, reprezintan un semnal pe care executivul nu poate sa-l ignore.

Despre aceasta intitiativa ALDE s-a vorbit astazi in saptamanala conferinta de presa a Aliantei Liberalilor si Democratilor din Filiala Teritoriala Tulcea, conferinta la care au participat: copresedintele filialei teritoriale Alexe Anastase,presedintele organizatiei municipale – Tudorie Marius, care este si candidatul pentru primaria Tulcea si prim-vicepresedintele Petre Badea.

Motiunea simpla a fost generata de acea declaratie a doamnei ministru Pruna, care ne anunta ca drepturile omului sunt un lux.

Liderii ALDE Tulcea prezenti la conferinta au spus ca se poate considera ca este o afirmatie nefericita a doamnei ministru, totusi, nu se poate trece cu vederea modul in care ministrul a actionat in privinta redactarii unei ordonante de urgenta de guvern neconstitutionala chiar pe domeniul drepturilor si libertatilor individului.

Aceste afirmatii nu pot trece nesanctionate avand in vedere ca “ALDE este un partid liberal si care pune mai presus de orice respectarea drepturilor si libertatilor cetatenilor”.

Tot astazi, prin declaratia facuta de prim-vicepresedintepe Petre Badea s-a anuntat faptul ca primarul PSD al comunei Ceamurlia de Jos, Donciu Viorica a trecut la ALDE si va candida din partea acestei formatiuni politice pentru un nou mandat.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.