Categorie | Politica

ALEGERI LA USR TULCEA

ALEGERI LA USR TULCEA

Comunicat de presă

 

 

În data de 10 iunie, Filiala Tulcea a Uniunii Salvați România și-a ales conducerea statutară, comună, a Biroului Politic județean și municipal, în condițiile în care fosta conducere era interimară.

În urma voturilor exprimate de toți membrii USR Tulcea, noul președinte al filialei este Bogdan Paul Negrea. Cele două funcții de vicepreședinte au revenit Tatianei Haliț și Elenei Uram, membrele Biroului Politic județean și local care au obținut cele mai multe voturi pentru BP. Ceilalți doi membri aleși ai Biroului sunt Marian Machedon și Dorin Alexandru Tudor.

De menționat faptul că Biroul Politic are, conform Statutului, cinci membri: patru aleși, plus președintele filialei.

Comisia de arbitraj este formată din Adrian Ilie, Adrian Muscalu și Laurențiu Conțulov, în timp ce Cristian Pârvulescu este noul cenzor al filialei.

”În condițiile în care la Congresul de la Cluj-Napoca am votat noul Statut al USR, am organizat în cadrul filialei Tulcea alegeri statutare. Echipa de conducere aleasă în data de 10 iunie își propune, în primul rând, să coaguleze toate forțele din filială în interesul tulcenilor. Pe de altă parte, am constatat cu bucurie că oamenii se îndreaptă spre noi și acest lucru nu poate însemna decât faptul că tulcenii simt nevoia unei schimbări. De asemenea, ne propunem să ne extindem și am făcut pași importanți în acest sens, în ultimele luni. Totodată, ne propunem să fim activi pe plan local și nu vom ezita să aducem în atenția publică toate derapajele conducerilor administrației locale, în speță Consiliul Local și Consiliul Județean Tulcea”, spune președintele Bogdan Paul Negrea.

 

 

USR Tulcea

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.