Categorie | Evenimente

Betivi, hoti si alte batai de cap pentru politisti

Betivi, hoti si alte batai de cap pentru politisti

Accidente rutiere produse pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, în condiții de iarnă

La data de 22 februarie a.c, un bărbat de 44 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DN22F, în afara localității Nalbant spre localitatea Izvoarele,  pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum ( zăpadă pe carosabil), a pierdut controlul volanului autoturismului, care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 56 de ani, din Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul acroșat.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului și dețineau permis de conducere.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

 

 

În aceeași zi de 22 februarie a.c, un bărbat de 68 de ani, din localitatea Beștepe, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Victoria, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum ( zăpadă pe carosabil), a derapat și a intrat cu autoturismul într-un șanț .

În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului din auto.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcolice și deținea permis de conducere.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

 

 

În seara de 22 februarie a.c, un bărbat de 27 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Babadag, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), într-o curbă, a pierdut controlul volanului autoturismului, care a părăsit partea carosabilă și a acroșat un indicator, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto.

Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului și poseda permis de conducere corespunzator.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

 

Depistat fără permis de conducere

La data de 22 februarie a.c, un bărbat de 40 de ani, din localitatea Greci, a fost depistat de polițiștii Poliției Orașului Măcin în timp ce conducea un autoturism în localitatea Greci, județul Tulcea, fără a deține permis de conducere.

În urma verificărilor a rezultat că pasagerul, un bărbat de 30 ani, i-ar fi încredințat autoturismul pentru a-l conduce, deși cunoștea faptul că acesta nu poseda permis de conducere.

Polițiștii tulceni au întocmit dosar penal.

 

Minor bănuit de comiterea unui furt, identificat în câteva ore de polițiști

În dimineața de 22 februarie a.c, polițiștii Postului de Poliție Ceamurlia de Jos au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 21 spre 22 februarie a.c, persoane necunoscute au sustras un autoturism din curtea unei locuințe din localitatea Ceamurlia de Jos, județul Tulcea.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ceamurlia de Jos au anunțat și semnalat de îndată toate structurile operative din cadru Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, începând căutările.

În doar câteva ore de la sesizare, polițiștii Poliției Orașului Isaccea au depistat pe raza localității Revărsarea  persoana în cauză, fiind un minor de 15 ani, din Tulcea.

Ulterior,  autoturismul a fost identificat pe raza localității Niculițel,  fiind predat părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cercetările continuă.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.