Consiliul Județean Tulcea – principalul susținător al boxului tulcean

Consiliul Județean Tulcea  –  principalul susținător al boxului tulcean

Joi, 14 mai 2015, Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, a semnat alături de Leonard Dorin Doroftei contractul de parteneriat pentru organizarea  primei ediții a Turneului Internațional de Box Masculin “Centura Dunării”2015.

Evenimentul, inițiat de Asociația Județeană de Box Tulcea, beneficiază de sprijinul financiar al Consiliului Județean  Tulcea, în baza prevederilor  Legii 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile.

“Am decis să susținem acest demers în special datorită caracterului său internațional , care va contribui la promovarea județului Tulcea peste hotare.

Principala noastră avuție este diversitatea naturală , dar apreciem că trebuie să contribuim în egală măsură la promovarea tuturor  elementelor care ne conferă unicitate – diversitatea etnică , moștenirea culturală și potențialul de a oferi țării sportivi de valoare pentru multe discipline : box, canotaj, volei, handbal, karate etc.

Toate evenimentele la a căror reușită contribuim prin aport financiar contribuie la atragerea unui număr mare de turiști și implicit la dezvoltarea economică a județului nostru.

Datorită inițiativei unor tulceni inimoși, județul Tulcea va fi promovat în nu mai puțin de 10 țări străbătute de fluviul Dunărea : Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croația, Serbia, Bulgaria, Ucraina,Republica Moldova și România, din care provin cei 150 de sportivi participanți la turneu.

Este un pas important pentru boxul tulcean, dar un pas făcut cu dreptul , alături de Federația Română de Box, care este condusă în prezent de un prieten al județului nostru, marele sportiv Leonard Dorin Doroftei.

În numele Consiliului Județean Tulcea îi felicit pe inițiatorii proiectului și le urez mult succes !”

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.