Cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea: Performanță pentru șahiștii tulceni

Cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea:  Performanță pentru șahiștii tulceni

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, George Luchici, a participat, miercuri dimineață, la o conferință de presă organizată cu ocazia încheierii proiectului „Performanță pentru șahiștii tulceni“, susținut financiar de Consiliul Județean Tulcea.

 

Un lot de 15 sportivi legitimați la Clubul Sportiv Logic Delta a participat la Festivalul Internațional de Șah Cap Aurora 2017, care a avut loc în perioada 23 iunie – 2 iulie 2017 la Jupiter, la categoriile U6, U8, U10, U12, U14, U16.

„În urma participării la acest concurs, un număr de patru copii au obținut premii la diverse categorii, iar doi dintre ei (Laurențiu Sarighioleanu și Andrei Tănase) au obținut medalii de argint la categoria de vârstă 12 ani, la proba de șah Tandem (Klotz)“, a declarat Mariana Sarighioleanu, vicepreședinte al Asociației Club Sportiv Logic Delta.

„Voi începe prin a-i felicita pe toți copiii care au făcut parte din lotul sportivilor legitimați care au participat la Festivalul Internațional de Șah. Continui prin a transmite cele mai sincere felicitări celor patru tineri care s-au întors cu premii de la această competiție, în special celor doi tulceni care au adus acasă argintul la categoria de vârstă 12 ani, la proba de șah Tandem“, a spus vicepreședintele CJ Tulcea, George Luchici.

Domnia sa a felicitat conducerea Clubului Sportiv pentru munca depusă alături de tinerele talente ale județului Tulcea și pentru faptul că se implică activ în cultivarea pasiunii pentru acest sport al minții în rândul elevilor din județul nostru.

„În numai trei ani de la constituirea acestei organizații, ați reușit să vă implicați în mai multe proiecte concrete pentru promovarea tinerelor talente din acest domeniu, iar pentru acest lucru meritați aplauzele noastre. Prin medaliile pe care le-ați adus acasă în ultimii ani și prin faptul că  ați obținut un loc în lotul național al României ați dovedit că Tulcea poate da performanță și în șah“, a mai transmis George Luchici.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.