Categorie | Evenimente, Sport

Cupa Unirii sau infratirea micilor fotbalisti

Cupa Unirii sau infratirea micilor fotbalisti

Peste 120 de tineri fotbalisti au participat ieri, sambata, 26 ianuarie,  la Cupa Unirii, eveniment ce a vut loc la Sala Polivalenta din municipiu, cu incepere de la ora 10.00. Pe durata a sase ore, impariti in doua serii, micii fotbalisti au oferit doar meciuri de calitate, seniorii avand mult de inavatat de la acestia. Presedintele AJF Tulcea, Petre Badea, prezent la toate meciurile, in urma acestor evolutii, s-a aratat incantat si multumit totodata, prestatia din teren a jucatorilor fijnd la superlativ, indiferent de categoria de varsta. S-a vrut reunirea echipelor de copii si junioiri care sa invete, si cu acesta ocazie, ce inseamna lupta, fair-play-ul, respectul fata de fotbal si colegialitatea. S-a reusit!
NU a fost uitat, asa cum nu va fi niciodata, CICI, in amintirea tanarului fotbalist plecat mult prea devreme dintre noi, pastrandu-se un moment de reculegere.
Felicitari tuturor participantilor, tuturor suporterilor, tuturor celor care au facut ca acest eveniment a aiba loc! Partenerii Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea au fost Conslilul Judetean, institutie care a pus la dispozitie, cu titlu gratuit sala, si Directia Judetean pentru Sport, aceasta oferind cupele si tricourile. Toti participantii au primit si stimulente dulci, croissant, suc de fructe si ciocolata.

Inca o dovada ca totul este posibil, cand exista vointa si dragoste fata de copii si sport!


Grupa 2008
ORA 10.00 ACSM DELTA – DELTA DOBROGEA 3-1(1-0)
ORA 10.50 DELTA DOBROGEA – VICTORIA DELTA 2-6(2-3)
ORA 11.40 VICTORIA DELTA – ACSM DELTA 3-0(1-0)

 

Grupa 2006
ORA 12.30 CERES MIN CEAMURLIA – VOINTA BESTEPE 2-0(1-0)
ORA 13.20 SCOALA CHILIA VECHE – PARTIZANUL LUNCAVITA 1-4(1-3)
ORA 14.10 SCOLARII FRECATEI – SCOALA GENERALA CASIMCEA 3-7(1-3)

Iris IONESCU

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.