Categorie | Politica, Sanatate

CUTREMUR IN POLITICA TULCEANA! DEPUTATUL NEVISER ZAHARCU A DEMISIONAT DIN PSD SI CANDIDEAZA CA INDEPENDENT

CUTREMUR IN POLITICA TULCEANA! DEPUTATUL NEVISER ZAHARCU A DEMISIONAT DIN PSD SI CANDIDEAZA CA INDEPENDENT

Deputatul tulcean dr. Neviser Zaharcu: „Am demisionat din PSD şi voi candida independent la Camera Deputaţilor! Mulţumesc tulcenilor pentru sprijin şi îi aştept alături de mine!”
Deputatul tulcean dr. Neviser Zaharcu a anunţat miercuri seara, printr-un comunicat de presă, că a renunţat la calitatea de membru al PSD şi va candida ca independent la alegerile pentru Camera Deputaţilor din 11 decembrie 2016.
„Am fost nominalizată oficial candidat al PSD Tulcea la Camera Deputaţilor, dar în urma şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului de marţi seara am aflat cu surprindere că nu mai sunt pe listă! Sincer, primul impuls a fost să renunţ la cariera politică şi să mă întorc la prima mea dragoste, pacienţii mei, cu gândul că i-am neglijat în aceşti patru ani de mandat în Parlamentul României. Am primit însă astăzi nenumărate semnale, pe toate căile posibile, de la oameni din judeţ, de la tulcenii care m-au votat în urmă cu patru ani, iar ei m-au determinat să mă înscriu în lupta pentru un nou mandat, de această dată ca independent”, a declarat deputatul Neviser Zaharcu.
Parlamentarul tulcean a menţionat că nu a dorit să părăsească Partidul Social Democrat, dar nu a avut de ales. „Mi-am depus astăzi demisia din funcţia de membru al PSD şi preşedinte al OFSD Tulcea. Nu am dorit acest lucru, au fost ani minunaţi, le doresc tot binele şi succes foştilor mei colegi. Din păcate, nu am avut de ales, nu am avut alterativă! Nu am plecat din PSD pentru că am vrut, ci pentru că nu am avut altă soluţie! Nu am vrut să mă înscriu în cursa electorală pe listele altor formaţiuni politice, în ciuda ofertelor avute. Tulcenii însă mi-au cerut să nu mă dau bătută, să continui munca depusă în ultimii patru ani în Parlament, pentru a duce la bun sfârşit proiectele legislative şi sociale începute până acum pentru ei, mai ales cele din sănătate şi sfera socială. Ca urmare, am declanşat astăzi operaţiunea de strângere de semnături pentru candidatura ca independent la Camera Deputaţilor, şi sper ca mâine să am numărul necesar pentru a putea intra în campania electorală!”, a argumentat deputatul tulcean.
Neviser Zaharcu a mai adăugat că este convinsă că va aduna semnăturile necesare pentru a-şi depune joi candidatura. „Nu vreau să comentez cele întâmplate, cel puţin nu în acest moment! Faptul că tulcenii mă sprijină este cel mai important lucru pentru mine, am fost copleşită de devotamentul lor de astăzi. Îi aştept pe toţi cei care vor să fie alături de mine joi, la cabinetul medical, să definitivăm tabelele cu semnăturile necesare conform legii! Sunt convinsă că voi reuşi şi voi fi deputat şi în mandatul viitor, pentru că în toată activitatea mea de medic de 40 de ani, şi de deputat în ultimii patru, am fost alături de oameni, iar ei au simţit acest lucru! Le mulţumesc tulcenilor şi îi aştept alături de mine!”, a concluzionat deputatul Zaharcu.
Biroul de Presă al deputatului de Tulcea Neviser ZAHARCU, 26 octombrie 2016

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.