DE 1 IUNIE SUNTETI INVITATI LA “CARNAVALUL COPIILOR”

DE 1 IUNIE SUNTETI INVITATI LA “CARNAVALUL COPIILOR”

În perioada 20 aprilie – 10 iunie 2016 Ong. CELISEA Tulcea derulează proiectul ”Carnavalul copiilor”, cu finanțare de la Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Tulcea.

Scopul proiectului este creşterea implicării tinerilor în organizarea de proiecte şi activităţi extracurriculare, promovarea cetățeniei active, desfășurarea de activități publice cu caracter civic și număr mare de participanți, evidențierea importanței aportului propriu și voluntariatului în comunitate.

Pentru atingerea obiectivelor propuse, proiectul este structurat pe diverse activități:

  • participarea la activități din calendarul Săptămânii Naționale a Voluntariatului (SNV) – 9-15 mai 2016:
  • sâmbătă, 21 mai 2016, membrii organizației vor fii prezenți ca voluntari în Muzeul de Etnografie și Artă Populară pentru a oferi sprijin derulării acțiunii ”Noaptea muzeelor”.
  • pe 1 iunie, între orele 9,30 și 12,00 vă invităm la distracție, dans, bună dispoziție la Carnavalul ”Personaje din poveștile copilăriei” care se va desfășura în Piața Civică din municipiu. În acest an oferta noastră de program este ceva mai variată deoarece mai avem un partener – Consiliul Județean Tulcea care a venit cu activități în plus. Astfel, începând cu ora 10 pe scenă se va derula parada costumelor (88 locuri) iar în paralel se vor desfășura un atelier de pictură figurine ipsos (45 locuri) și un atelier sportiv (12 locuri)..

 

Ziua va fii ”presărată” cu momente artistice, momente distractive și alte surprize

Tot atunci în Piața Civică vor fii prezenți și voluntari ai Filialei Județene de Crucea Roșie.

 

Biletele pentru participare la probe se vor procura (gratuit) de la recepția Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunării (acvariu), str. 14 Noiembrie, nr. 1 bis, în perioada 20 – 27 mai 2016, între orele 9,00 – 17,00.

 

Parteneri și cofinanțatori în proiect: Consiliul Județean Tulcea, Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea,”Party Art – închiriere costume de carnaval”.

Alți parteneri: Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, Filiala Tulcea a Crucii Roșii Române, Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.