Categorie | Sport

Fotbal judeţean- se joacă două etape din retur! Se fac şi transferuri!

Fotbal judeţean- se joacă două etape din retur! Se fac şi transferuri!

Comitetul de Urgenta al Asociatiei Judetene de Fotbal, tinand cont de solicitarile venite din partea majoritatii echipelor care evolueaza in Campionatul Judetean al Ligii a IV-a, a luat decizia de a continua campionatul de seniori cu inca doua etape din retur, cele cu numarul 10 si 11. Toa la cererea echipelor se instituie si o perioada de minimercato (transferuri) pana vineri, 16 noiembrie, ora 12.00.

Tot astazi s-a luat decizia ca in aceste doua etape, echipele gazde sa achite contravaloarea costurilor jocurilor, in numerar, inainte de inceperea meciului, neachitarea baremurilor de arbitraj, observare si costul transportului oficialilor ducand la pierderea meciului prin forfait. Transferurile care se vor efectua vor fi si ele achitate pe loc, la sediul asociatiei.

Aceste masuri au fost necesare deoarece marea majoritate a achipelor nu si-au achitat datoriile catre AJF, mai concret, nu au platit nimic din tot ce inseamna turul de campioant, altele platind foarte putin, insuficient, doar doua echipe fiind cu plata la zi.

Iris IONESCU

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.