Fotbal – Pescarusul Sarichioi Junior cucereste titlul de campioana pentru a treia oara consecutiv

ACS PESCARUSUL SARICHIOI  JUNIOR este echipa campioana judeteana la fotbal, liga a IV-a, pentru al treilea an consecutiv. Pe Stadionul Pescarusul azi a avut loc festivitatea de premiere, dupa ce, echipa campioana a evoluat intr-un meci amical in compania vicecampioanei judetului Braila, Victoria Traian, meciul ultimei etape a play-off-ului Ligii a IV-a nedisputandu-se, deorece echipa Soimii Topolog a anuntat cu cateva zile in urma ca nu se poate prezenta, o parte din jucatorii acesteia fiind in echipa de juniori U19 care joaca in aceiasi zi in returul etapei interjudetene. Chiar daca a fost un meci amical, tribunele au fost pline, fiind cunoscut faptul ca suporterii echipei Pescarusul vin in numar mare atat la meciurile de acasa, cat si la cele din deplasare.
Inaintea seniorilor, juniorii A1 au avut si ei un meci amical, dupa fluierul de final al centralului fiind la randul lor premiati pentru ocuparea locului 3 in clasamentul grupei.
Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea, Petre Badea, inainate de a premia echipele, a multumit suporterilor pentru sustinere, autoritatilor locale pentru sprijinul consistent si serios in promovarea si dezvoltarea fenomenului fotbalistic la nivelul acestei comune, jucatorilor si antrenorilor pentru perormantele obtinute. S-au acordat diplome, cupe, medalii , cate un set de echipament complet pentru ambele ecihipe si trofee pentru cel mai bun jucator, la juniori fiind desemnat Cristea Marius, cel mai bun dintre seniori fiind Cristian Pantelie. Dupa datina, au fost premiati si arbitrii meciurilor.
Iris IONESCU

Lasă un răspuns