Categorie | Evenimente

Gala Voluntarilor 2019 – Tulcea

Gala Voluntarilor 2019 – Tulcea

Organizația noastră derulează în perioada 20 august – 13 decembrie 2019 proiectul Gala Voluntarilor 2019 – Tulcea, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Tulcea și Direcția Județeană de Sport și Tineret Tulcea (care asigură premii pentru voluntarii până în 35 de ani).

Pentru realizarea scopului propus, creşterea implicării cetățenilor în proiecte ce vizează accesul la actul cultural, proiectul cuprinde 2 activități majore: o sesiune de formare pe metode non-formale de educație (3-5 septembrie 2019) și evenimentul cultural Gala Voluntarilor tulceni 2019 (30 noiembrie 2019).

Pentru prima activitate, cursul de formare se va derula la Casa Tineretului, str. Isaccei, nr. 24, sala 5, între orele 10 – 18. Înscrierile se fac prin mesaj pe pagina facebook a organizației (celisea ong) sau a coordonatorului de proiect (simionescu carmen).

A doua activitate este concepută ca un eveniment prin care comunitatea tulceană mulțumește efortului depus ca voluntar în anul 2019. Spectacolul va fii structurat pe trei componente: oferirea diplomelor de ”voluntarul anului” unui număr de 140 persoane (100 tineri, 40 adulți), momente de relaxare și spectacol de muzică și dans și momente de socializare la bufetul din finalul evenimentului, moment în care fiecare premiat va primi și câte ceva din partea organizatorilor.

 

Ne vom bucura să vă avem alături de noi în derularea acestui proiect.

 

ing. Carmen Simionescu

coordonator proiect

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.