Categorie | Evenimente, Sport

Gheorghe Hagi va fi sărbătorit la Tulcea

Gheorghe Hagi va fi sărbătorit la Tulcea

Nascut la 5 februarie 1965, in comuna Sacele din judetul Constanta, Gheorghe Hagi, cel supranumit “Regele”, considerat cel mai bun jucator roman de fotbal din toate timpurile si cel mai bun mijlocas ofensiv din Europa anilor 80-90, va fi sarbatorit saptamana viitoare in Sala Polivalenta din Tulcea.

Asociatia Judeteana de Fotbal in parteneriat cu  directia Judeteana pentru sport si Consiliul Judetean organizaeaza Cupa Hagi, editia a V-a, participanti fiind echipele de juniori C, mai pe intelesul tuturor, echipe compuse din jucatori nascuti in anul 2004 si mai mici. AJF Tulcea a transmis o invitatie catre marele fotbalist de a fi prezent la evenimentul sportiv sau de a delega pe cineva din Academiei Hagi.

Vor fi prezente 10 echipe, acest eveniment fotbalistic dorindu-se a fi, pe langa latura festiva,  si o intrunire a jucatorilor, intr-un cadru organizat, dupa vacanta de iarna, in vederea reluarii campionatelor judetene de juniori, undeva in a doua jumatate a lunii martie. Premiile sunt pregatite, sa inceapa jocurile!

 

CUPA  “Hagi”

EDITIA a V-a

 

Marti, 05.02.2019, Sala Polivalenta

 

Ora 10.00  AS Dunarea-Triumf Cerna

Ora 10.50 Progresul Isaccea –Granitul Babadag

Ora 11.40 Delta Dobrogea – Scoala Generala Casimcea

Ora 12.30 Partizanul Luncavita – Vointa Bestepe

Ora 13.20 Noua Generatie Macin – C.S.S. Tulcea

 

Iris IONESCU

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.