Categorie | Evenimente

Incendiu puternic la Societatea de Transport Public – ne antrenam la mersul pe jos

Incendiu puternic la Societatea de Transport Public – ne antrenam la mersul pe jos

Azi dimineata, in jurul orei 04.00 la Societatea de Transport Public s-a declansat un incendiu puternic, pentru limitarea efectelor acestuia intervenindu-se initial cu 4 autospeciale de stingere cu apa, 1 SMURD, 1 ofiter si 24 subofiteri, forte care s-au dovedit insuficiente pentru a lichida valvataia, astfel incat, fortele de interventie au fost suplimentate, ajungandu-se la 8 autospeciale si 80 subofiteri, comanda intertgii interventii fiind preluata de catre inspectorul sef ISU Delta Tulcea, lt.col. Daniel Petrov.

Interventia pompierilor tulceani era una deosebit de dificila, incendiul manifestandu-se pe o suprafata foarte mare in hala principala a societatii, existand pericolul de prabisire chiar a acoperisului intrucat grinzile de sustinere, afectate de temperaturile foarte riicate, nu mai asigurau portanta., din hala fiind evacuate aproximativ 25 de butelii de oxigen si 3 GPL.

Pentru a asigura efectivele necesare s-a apelat si a fost chemata de acasa o tura intreaga a Detasamentului din tura libera, 2 autospeciale, una de la Babadag si cealalta de la Macin.

Bilantul este dramatic,  au fost salvate 7 autobuze dar, au ars 15  si 1 microbuz, fapt care va duce, cu siguranta, la grave perturbati a transportului public in municipiu.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.