Categorie | Sport

La Cupa Municipiului vor fi si premii in bani

La Cupa Municipiului vor fi si premii in bani

La aceasta editia a Cupei Municipiului la Fotbal in Sala, Asociatia Judetena de Fotbal, in calitare de organizator, doreste meciurile sa se joace pe doua grupe: una a celor de minim 14 ani, neexistand o varsta maxima, cea de-a doua serie, intitulata old-boys, unde jucatorii trebie sa aiba minim 40 de ani, impliniti la 01.12.2018. Pana acum la aceasta ultima categorie si-a anuntat inscrierea o singura echipa, BGV, participanta constanta la acest campionat de iarna.

La cea de ” tineri” avand in vdere ca si echipele care se vor inscrie sunt mai multe, AJF Tulcea, prin presedintele Petre Badea, anunta ca premiile, pe langa medalii, cupe si diplome, vor fi si in bani. Atfel, echipa castigatoare a  locului I va fi recompensata si cu 1000 ron, ocupanta locului 2 cu 500 ron si 250 lei pentru echipa clasata pe locul III.

Inscrierile se fac pana miercuri 12 decembrie, in aceeasi zi la ora 18.00 fiind programata tragerea la sorti si sedinta tehnica, momente la care vor participa doar delegatii echipelor inscrise, alaturi de oficialii AJF. O echipa este considerata inscrisa daca respecta prevederile regulamentului competitiei, regulament care poate fi consultat pe site-ul AJF Tulcea.

 

Iris IONESCU

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.