Categorie | Evenimente, Sport

La Mahmudia, fotbal de la mic la mare

La Mahmudia, fotbal de la mic la mare

Caravana promovarii fotbalului din cadrul Proiectului ” Primul meci al secolului” a ajuns azi la Mahmudia. Te terenul sintetic din localitatea situata idilic pe malul drept al Bratului Sfantu Gheorghe, s-au intalnit in doua meciuri amicale, tineri si mai putin tineri din comuna gazda si din Bestepe, acolo unde un urma cu doua saptamani a poposit caravana noastra. Au fost doua meciuri, pe doua categorii: seniori(unii chiar din categoria old-boys) si juniori. Un fotbal curat, frumos si de calitate, un eveniment care a fost gustat de cep 40 de participanti si asistenta numeroasa care a asistat de pe margine, incurajandu-si favoritii.
S-a jucat in formula de 5+1 la seniori si 6+1 la juniori, apoi s-a trecut si la executarea loviturilor de departajare, asa cum facusem si la Bestepe, totul din dorinta de a pune jucatorii in cat mai multe ipostaze dintr-un meci oficial.
Toata lumea a iesit castigatoare, preseiidintele AJF Tulcea, Petre Badea premiind copii participanti dar si pe cei dn public cu: suc, croissant, apa minerala pentru hidtratare, pe langa premiile care au constat intr-un rand de echipemant complet pentru Mahmudia, mingi de fotbal, trofee pentru cel mai bun jucator din fecare echipa de juniori.
Ce este important si de retinut, este faptul ca, in urma acestui episod al caravanei si a celui de acum doua saptamani, vom avea o noua asociatie sportiva care se va inscrie in Campionatul Judetean de Juniori, echipa din Bestepe.
Autoritatile locale din cele doua comune invecinate au fost cele care si-au adus aportul prin mobilizarea jucatorilor si pregatirea bazei sportive, fiind prezenti la meci: primarul din Mahmudia-Ion Serpescu, viceprimarul aceleiasi comune gazda-Vasilica Uncu si viceprimarul din Bestepe- Marius Ifrim.
Iata ca se poate, trebuie doar putina bunavointa.
Presedintele Petre Badea multumeste tuturor celor implicati: autoritati locale, copiilor si tinerilor participanti, parintilor acestora si tuturor celor care sustin promovarea si practicarea sportului rege, fotbalul!

Caravana continua!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.