Categorie | Politica

LEGEA ALEGERILOR PARLAMENTARE, CRITICATA DUR DE ALDE

LEGEA ALEGERILOR PARLAMENTARE, CRITICATA DUR DE ALDE

La sfarsitul saptamanii trecute, ALDE Tulcea a organizat la Sala Polivalenta din municipiu, o intalnire a membrilor si simpatizantilor sai cu doua personalitati ale acestui partid, europarlamentarul Norica Nicolai si vicepresedintele ALDE, Teodor Melescanu, fost ministru si director al SIE.  La aceasta intalnire au fost prezenti si candidatii acestuui partid la alegerile din 11 decembrie.

In cadrul conferintei de presa care a urmat, au fost atacate mai multe subiecte, printre care si legea alegerilor parlamentare, catalogata ca fiind “foarte proasta si data pe repede inainte”de catre deputatul Octavian Marius Popa si “o lege foarte proasta, facuta in buna traditie romaneasca, adoptata peste noapte, fara niciun fel de dezbatere”” in optinia eurodeputatei Norica Nicolai.

Teodor Melescanu este la randu-i dezamagit de lege. “Dezbaterile sunt legate de pesoane, de cancan. O alta chestiune grava a acestei legi este ca ea limiteaza realizarea unui obiectiv pe care toata lumea si-l propune, innoirea clasei politice. Cum poti sa dai o sansa unor oameni care nu au fost in administratie, care nu sunt cunoscuti, daca ei nu pot realiza o crestere a profilului lor”.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.