Categorie | Politica, Sanatate

LISTA DE CANDIDATI AI PSD LA ALEGERILE PARLAMENTARE

LISTA DE CANDIDATI AI PSD LA ALEGERILE PARLAMENTARE

 

Vineri, 21.10.2016, a fost facuta publica lista de candidaturi a Partidului Social Democrat  la alegerile din 11 decembrie. Prezentarea a fost facuta de catre presedintele Horia  Teodorescu alaturi de care au fost prezenti toti candidatii de pe cele doua liste.

Varianta finala, va fi definitivata maine, marti, 25.010.2016 la 15.30, cand, la conducerea centrala a partidului se va analiza, dezbate si definitiva ordinea pe liste.

La Senat doreste sa candideze fostul ministru al fondurilor europene, Eugen Orlando Teodorovici, la camera observam disparitia lui Marian Avram. Prezenta doamnei doctor Neviser Zaharcu, deputat in actuala legislatura, in continuare pe  liste este un lucru imbucurator pentru tulceni, fiind cunoscute eforturile facute de catre deputatul tulcean pentru rezolvarea deselor probleme care apar la Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea, pentru facilitarea si acordarea unor sporuri in vederea atragerii de medici in municipiu si judet, pruin desele intrebari si interpelari adresate executivului in vederea rezolvarii unnor probleme punctuale. Nu putem trece cu vederea faptul ca deputatul Zaharcu nu a uitat de medicul Zaharcu in ceea ce-i priveste pe pacientii propriului cabinet, continuand munca si la cabinetul medical in zilele in care nu se afla in capitala.

 

Listele de candidati in oprdine alfabetica:

 

Pentru SENAT: Marin Badita, Trifon Belacurecncu, Liliana Marinescu, Orlando Eugen Teodorovici, Lavinia Vizauer, Vasile Strat, Paul Stefan Ionut.

Pentru CAMERA DEPUTATILOR: Bogdan Corbeanu, Mirela Furtuna, Sorin Iacob, Eugen Ion, Andaluzia Luca, Anisoara Radu, Lucian Simion, Anca Suhov, Stoian Valcu, Zaharcu Neviser.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.