Categorie | Angajari, Informatii Utile

Locuri de muncă sezonieră în agricultură – Spania – Campania 2019

Locuri de muncă sezonieră în agricultură – Spania – Campania 2019

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, promovează oferta unui angajator din Spania de 150 locuri de muncă pentru femei, pentru munca sezonieră în agricultură – recoltarea căpşunilor, campania 2019 (nu se solicită experiență).

 

Contractul de muncă este de aproximativ 3 luni și se va derula în perioada 1 februarie – 31 mai 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 ore/săptămână împărţite în 6 zile, ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii.

 

Perioada de probă este de 15 zile. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, contribuţiile datorate fiind: impozit pe venit = 2% şi asigurare socială = 113 euro/lună.

 

Cazarea este gratuită, iar lucrătorul va plăti 1 euro/zi reprezentând plata utilităților.

Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din primul salariu al angajatului. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este plătită de angajator, iar transportul dus-întors este organizat de angajator printr-o firmă de transport.

 

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea din municipiul Tulcea, strada Grigore Antipa, nr. 10, etaj 1, camera 107, tel. 0240 512 298.

 

Dosarul pentru inregistrarea în baza de date va conţine următoarele documente:

  • cerere tip (se completeaza la sediul agentiei);
  • copie act identitate;
  • CV (Curriculum Vitae);
  • adeverință medicală “apt pentru muncă”.

 

Selecția va fi organizată în municipiul Tecuci, judeţul Galați în data de 27.11.2018, ora 9.00, la sediul Agenției Locale Tecuci, str. Mihail Kogălniceanu nr.60, bloc A2, parter (punct de reper – Gara mare de Sud Tecuci).

 

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.11.2018.

 

Informații suplimentare cu privire la această selecție se găsesc și pe site-ul: www.eures.anofm.ro   

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.