Categorie | Informatii Utile

MĂSURI SUPLIMENTARE PENTRU SĂRBĂTORI RELIGIOASE ÎN SIGURANŢĂ

MĂSURI SUPLIMENTARE PENTRU SĂRBĂTORI RELIGIOASE ÎN SIGURANŢĂ

Aproape 150 de polițiști vor acţiona, în zilele următoare, pentru ca cetățenii să petreacă în siguranţă de Bobotează, Sfântul Ioan Botezătorul şi Crăciunul ortodocşilor pe rit vechi.

În perioada 6 – 7 ianuarie a.c., aproape 150 de poliţişti vor acţiona, la nivel județean, pentru desfăşurarea, în linişte, a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), a Sfântului Ioan Botezătorul şi a Crăciunului ortodocşilor pe rit vechi.

Poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică, vor acționa pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale. De asemenea, măsurile dispuse în această perioadă au în vedere şi fluidizarea traficului rutier în zona lăcaşurilor de cult.

Pentru ca activitățile religioase din municipiul Tulcea să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor în zona Catredralei Sfântul Nicolae va fi restricționată  la  data de 06.01.2019, între orele 12.00 -13.00, pe următoarele străzi: strada Progresului, strada Babadag (de la Teatrul Jean Bart până zona Hotelului Egreta) și Strada Unirii.

Inspectoratul de Poliței Județean Tulcea recomandă conducătorilor auto și pietonilor să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

Comunicat de presa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.