MESAJE CATRE ALEGATORI (IX)

MESAJE CATRE ALEGATORI (IX)

 

Campania electorala a intrat in ultima saptamana, duminica, 25 Mai 2014, suntem chemati la vot.  Despre ce s-a intamplat pana acum, reactia oamenilor la toata zbaterea politicienilor din acesta perioada, am purtat un dialog cu domnul Cornel BALBU, tulcean de-al nostru, prim-vicepresedinte judetean si candidat la alegerile pentru Parlamentul European din partea Fortei Civice.

 

 

Rep: Aristotel spunea” daca nu te implicit in viata cetatii, vei fi condus de unul mai tampit ca tine”. Ce mesaj aveti pentru romani, sa iasa la vot? In politica nmoastra s-a vazut, au fot si mesaje cu statul acasa. Cel care nu merge la vot, din punctual meu de vedere, u mai are dreptul sa mai arate cu degetul pe altul.

C.B.:  Stiti ce usor este sa arati cu degetul? E pentru duminica, i-as rug ape toti, au o mare arma, votul.  Sa aiba curajul sa foloseasca aceasta arma.  Daca vor sta deoparte, altcineva se va exprima in locul lor.

Sa foloseasca aceasta arma, asa cum le dicteaza constiinta.  Am vorbit de sinceritate in acest interviu, sincer va spu, m-as bucura sa iasa cat mai multi oameni la vot. Votul este o raspundere, nu poti ocoli raspunderile la infinit.  Oare, suntem niste oameni care nu ne puitem asuma niste responsabilitati?  Refuz sa cred asta!  Exista atatea si atatea variante.  Au trecut 25 ani de la revolutie, n-ar putea sa se incerce si alta variant. Am vazut pana acum ce au facut cei care s-au tot perindat pe la putere, romanii trebuie sa vada ca sunt si alternative.  Romanii s-atr putea intreba, mai rau de atat se poate, daca pun stampila?

Rep:  Mesajul de final?

C.B.:  Romanii sa vina la vot, sa voteze in cunostinta de cauza pentru viitorul lor!