MESAJE CATRE ALEGATORI (VI)

MESAJE CATRE ALEGATORI (VI)

 

(continuare)

Campania electorala a intrat in ultima saptamana, duminica, 25 Mai 2014, suntem chemati la vot.  Despre ce s-a intamplat pana acum, reactia oamenilor la toata zbaterea politicienilor din acesta perioada, am purtat un dialog cu domnul Cornel BALBU, tulcean de-al nostru, prim-vicepresedinte judetean si candidat la alegerile pentru Parlamentul European din partea Fortei Civice.

Cornel Balbu: Poate si un avantaj in acesta campanie, pe traseele alese de noi pentru sambata si duminica, am avut si localitati unde am avut eu lucrari. Au fost localitati unde am avut lucrari acum 8 ani, acum 10 ani.  Lumea nu m-a uitat,a fost receptive, ne-am intalnit cu mare, foarte mare placere, cu stranger in brate si cu toate cele. Asta ma face sa cred ca  politica poate fi facuta si fara sa te bagi in niste activitati mai putin corecte. Esti un om correct, lumea te apreciaza, nu te injura, te stimeaza.

Rep: Suntei  candidat pe listele Fortei Civice, nu un simplu memru de parti.  In acesta campanie, ce stil ati abordat?  Aratati nerealizarile altora, sau va promovati propriile idei si convingeri?

C.B.:  Este mult mai usor sa arati cu degetul pe altcineva, mai ales cand esti pe “banca de rezerve”, asta ca sa ma exprim mai sportiv. Noi am mers prin prezentarea ideilor noastre, idei constructive, nimic deplasat sau exagerat, lucruri pe care orice roman si-l doreste. Orice roman si-ar dori ca parintii lui sa aiba o pensie putin mai mare. Oricroan si-ar dori un loc de munca sigur, atat pentru el sat si pentru copii lui, un loc de munca bine platit. Nu putem fi ipocriti, oricare dintre noi ne dorim sa o ducem mai bine. Foarte putin sunt aceia care merg din dragoste la service, toti avem un interes material, sa-l recunoastem. Noi am purtat astfel de discutii sincere cu oamenii, lumea e satula de jocurile politice de pana acum. Pana acum oamenii au fost mintiti.  Am trecut prin localitati unde Mihai Razvan Ungureanu, presedintele partidului nostru si candidatul de pe pozitia numarul 1, nu a fost niciodata, cu toate acestea, lumea il aprecia. L-a vazut la televizot, i-a placut felul de a vorbi, de a pune problem, intarit si de mesajul nostru, la tulcea cred ca va fi o reusita, inclin sa cred ca aici, la tulcea, vor fi peste media pe tara.