Categorie | Evenimente, Sport

Pe 1 septembrie începe Sezonul Fotbalistic 2019-2020

Pe 1 septembrie începe Sezonul Fotbalistic 2019-2020

Sambata, 24 august, cu incepere de la ora 11.00, a avut loc Adunarea Generala Extraordinara  a Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea, intalnire la care s-au pus la punct detaliile noului campionat de fotbal si calendarul meciurilor. Cu aceasta ocazie s-au afiliat patru  asociatii: Junior Hamangia, Viitorul Murighiol, Luceafarul Slava Cercheza si Viitorul Horia; si au fost dezafiliate trei: Noua Generatie Macin, Scolarii Frecatei si Delta Stars.

Avand in vedere faptul ca Arrubium Macin nu s-a inscris nici la juniori, nici la seniori, al doilea oras ca marime al judetului, spre rusinea edililor, nu are nici macar o echipa de copii inscrisa in campionat.

La Liga a IV-a s-au aliniat la start 11 echipe, prrimele meciuri fiind programate dupa ce se vor juca cele din Cupa Romaniei. Se joaca in aceassta competitie, pe 1 septembrie, o faza preliminara cu echipele noi afiliate si cu cele noi inscrise la Liga a IV, juniorii urmand sa inceapa competiile dupa inceperea anului scolar.

https://www.frf-ajf.ro/tulcea/competitii-fotbal/cupa-romniei-8529

https://www.frf-ajf.ro/tulcea/competitii-fotbal/liga-iv-8530

La invitatia  presedintelui forului fotbalistic judetean, Petre Badea, la  sedinta a participat si col. Florian Nicolau, inspectorul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean, acesta prezentand delegatilor echipelor care sunt masurile de securitate pe care cluburile trebuie sa le aiba in vedere la organizarea meciurilor, raspunzand si intrebarilor acestora.

La sedinta a participat si Petre Marinescu, presedintele de onoare al AJF Tulcea si viceprimar al municipiului.

 

Iris Ionescu

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.