Categorie | Evenimente

PESTE 70 DE POLIȚIȘTI TULCENI AU DONAT SÂNGE

PESTE 70 DE POLIȚIȘTI TULCENI AU DONAT SÂNGE

La data de 27 noiembrie a.c., peste 70 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea au donat voluntar sânge pentru semenii aflați în suferință, la Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea.

 

Astfel, peste 70 de polițiști au vrut să facă mai mult în această perioadă de apropierea Zilei Naţionale a României și a Sfântului Andrei, s-au prezentat marţi dimineață la Centrul de Transfuzii Sanguine din municipiul Tulcea, unde, după ce li s-a făcut evaluarea medicală, au donat sânge.

Cei peste 70 de polițiști tulceni care au donat sânge au dorit să le aducă astfel o mică alinare celor care starea de sănătate nu le permite să fie alături de familie și de cei dragi și să le dea o speranță, chiar dacă pentru ei, sărbătorile religioase şi cele culturale  înseamnă să stea pe un pat de spital.

Poliţiştii tulceni speră ca acest lichid vital donat de ei, va ajuta cât mai multe persoane care au nevoie de transfuzii, să treacă peste momentele critice.

 

Acțiunile umanitare ale poliţiştilor tulceni vor continua, așa cum o fac an de an, iar prin acest gest, poliţiştii tulceni încurajează pe toți cei disponibili să se alăture acestei acţiuni de donare de sânge.

Comunicat de presa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.