Categorie | Sport

Trofeele Gheorghe Ola si Gheorghe Ene si-au desemnat castigatoarele

Trofeele Gheorghe Ola si Gheorghe Ene si-au desemnat castigatoarele

Duminica, la Sala Polivalenta din municipiu, Trofeul ” Gheorghe Ola” a fost castigat de catre ACS Victoria Delta Tulcea, dupa un meci extrem de disputat si foarte frumos, in compania celor de la ACSM Delta Tulcea. Dupa cele 60 minute regulamentare scorul era egal, 1-1, loviturile de departajare stabilind ierarhia. Acesti tineri minunati nu sunt la prima performanta, echipa profesorilor Emil Nanu si Iulian Nedu castigand trofeul si anul trecut.Pe locul 3 s-a clasat Pescarusul Sarichioi jr., acestia castigand duelul impotriva Clubului Sportiv Scolar. Toate cele patru echipe au fost felicitate si premiate de catre Petre Badea, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea.

Duminica, 18 noiembrie, cu incepere de la ora 10.00, in acceasi Sala Polivalenta s-au   jucat meciurile din cadrul Turneului” Gheorghe Ene”, participantii fiind nascuti in anul 2010 si mai mici. Fiind doar trei echipe inscrise, sistemul de joc a fost “fiecare cu fiecare”, aliniindu-se la start: Granitul Babadag, ACSM Delta Tulcea si Victoria Delta Tulcea. Meciurile au fost la fel de disputate ca si cele din ziua precedenta, micii fotbalisti aratand ca nu sunt cu nimic mai prejos fata de colegii mai mari la capitoul seriozitate si fair play. Batalia pentru trofeu s-a dat, ca si in ziua precedenta intre ACSM Delta si Victoria Delta, trofeul  Gheorghe Ene fiind castigat de elevii profesorilor Roberto Iamandi si Cosmin Marginean, echipa fiind in permamanta incurajata de Liviu Mohonea, inimosul si nelinistitul presedinte al ACSM Delta Tulcea, club afiliat in acest campionat la AJF si, din cate se vade, aflat pe drumul cel bun.

Premierea a fost facuta  si ieri de presedintele Peetre Badea, alaturi fiindu-i presedintele de onoare al AJF Tulcea, Petre Marinescu, viceprimarul municipiului. Pentru reusita acestor competitii, Asociatia Judeteana de Fotbal Tulcea a avut ca partener Directia Judeteana pentru Sport si Tineret. Felicitarile organizatorului sunt adresate tuturor echipelor participante, jucatori, profesori, parinti, suporteri, tuturor celor care iubesc si incurajeaza practicarea “sportului rege”, fotbalul.

Iris IONESCU

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.