TULCEA ESTE UNA DIN COMORILE ROMANIEI

Evenimentul numit „România – Grădina Europei. Descoperă comorile României“ a avut loc sâmbătă, în Piaţa George Enescu din Bucureşti şi a fost organizat de Asociația „Cele mai frumoase sate din România – AFSR“, Autoritatea Națională pentru Turism – ANT și Centrul de creație, artă și tradiție al Municipiului București – CREART.

Judeţul nostru a fost reprezentat, la acest spectacol al tradiţiilor, de Consiliul Judeţean Tulcea (şi Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică), respectiv de primăria comunei Jurilovca.

La eveniment au participat ambasadorii Croației, Israel, Delegatia Wallonie – Bruxelles, reprezentanți ai autorităților guvernamentale.

În cadrul acestei expoziţii fiecare județ participant a avut un stand – o masă cu o grafică special concepută pentru a face relevante și ușor de identificat pentru orice vizitator principalele valori,  obiective turistice, culturale, produse simbol, personalități marcante pentru fiecare județ (România în Miniatură).

În cadrul evenimentului, preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu a primit o diplomă şi o plachetă (pentru implicare în promovarea obiectivelor turistice din acest colţ al României).