Categorie | Politica

„Voi face politica tulcenilor în Parlament!” – Deputatul de Tulcea, dr. Neviser Zaharcu

„Voi face politica tulcenilor în Parlament!” – Deputatul de Tulcea, dr. Neviser Zaharcu

Deputatul de Tulcea, dr. Neviser Zaharcu, a depus astăzi la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor solicitarea de demisie din Grupul Parlamentar PSD: „Subsemnata Zaharcu Neviser, aleasă deputat în circumscripţia electorală nr.38 Tulcea, colegiul uninominal nr.1, vă anunţ prin prezenta demisia mea din Grupul Parlamentar al Partidului Social Democrat. Menţionez că începând din data de 7 noiembrie 2016 voi activa ca deputat neafiliat.”
„Am înregistrat astăzi oficial demisia din Grupul Parlamentar PSD din Camera Deputaţilor, după ce, înainte de depunerea candidaturii ca independent, am renunţat la calitatea de membru PSD printr-un document înregistrat la Organizaţia Judeţeană Tulcea. Reamintesc tuturor cetăţenilor din municipiul şi judeţul Tulcea faptul că voi candida ca independent pentru Camera Deputaţilor. Totodată, reiterez că nu am dorit să renunţ la PSD, deoarece am pus suflet şi am muncit mult în folosul acestei formaţiuni, în cei patru ani ai acestui mandat de deputat. Am fost însă convinsă de foarte mulţi tulceni să nu renunţ la a-i reprezenta în forul legislativ, şi să îmi duc la bun sfârşit proiectele legislative şi sociale începute. Acesta a fost singurul motiv pentru care am acceptat să candidez ca independent, în niciun caz vreo înţelegere cu partidul al cărui membru am fost”, a subliniat deputatul Neviser Zaharcu.
Parlamentarul tulcean a mai precizat că singura sa dorinţă este de a-i reprezenta cu cinste pe tulceni în viitorul mandat din Camera Deputaţilor.
„Tulcenii care mă cunosc ştiu foarte bine că sunt un om al faptelor, nu al vorbelor, al respectării cuvântului dat, al seriozităţii şi corectitudinii. Sunt convinsă că alături de oamenii din Tulcea care susţin candidatura mea vom putea demonstra că politica se poate face cu adevărat în scopul cetăţenilor, nu doar prin prisma intereselor formaţiunilor politice şi ale celor care le finanţează”, a concluzionat Neviser Zaharcu.

Biroul de Presă al deputatului de Tulcea Neviser Zaharcu, 7 noiembrie 2016

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.