Campionatul Judeţean de Fotbal, Liga a IV-a, intră în vacanţa

Dupa disputarea meciurilor din turul campionatului Ligii a IV-a, inclusiv restantele, exista posibilitatea de a putea fi jucate 1-2 meciuri din retur, asa, ca o “plasa de siguranta”pentru primavara anului viitor, cand nu se stie cum va fi vremea.

Pentru a se lua o decizie corecta, presedintele Asociatia Judeteana de Fotbal, Petre Badea, a cerut parerea tuturor echipelor de seniori, majoritatea covarsitoare a acestora nedorind continuarea campionatului.

Motivele au fost diverse: dificultati financiare( echipele gazda ar fi trebuit sa achite contravaloarea meciului inainte de inceperea partidei), necesitatea schimbarii unor jucatori din lot si altele.

Perioada de transferuri in aceasta iarna este 21 ianuarie – 17 februarie 2020 , pana atunci jucatorii care ar putea fi transferati au ocazia sa-si demostreze calitatile in Cupa Dobrogei, competitie la care participa echipele din Liga a IV-a, folosind jucatori legitimati sau in curs de legitimare, perioada desfasurare fiind stabilita de catre Ascciatia Judeteana de Fotbal.

Bate la usa si Cupa Municipiului, forul fotbalistic judetean, urmand a anunta in cel mai scurt timp inceperea inscrierilor.

Iris IONESCU

Lasă un răspuns