EVENIMETE DE WEEK-END

Conducea un auto cu autorizaţia provizorie expirată

În week-end, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu  au identificat pe DN 22-E 87 pe M. Ştefania de 38 ani din loc. Babadag, jud. Tulcea, care conducea un autoturism marca Opel având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

A fost întocmit dosar penal.

 

 

Accident rutier în municipiu

  1. Mădălina de 18 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism marca Chevrolet, pe str. Viitorului din mun. Tulcea, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul volanului, autoturismul intrând în coliziune cu bordura trotuarului, a acroşat o minoră de 14 ani din Tulcea, care se deplasa regulamentar pe trotuar în calitate de pieton, apoi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan staţionat.

În urma accidentului a rezultat rănirea minorei.

Conducătorul auto poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

 

 

Cu alcool la volan

  1. Constantin de 42 ani, din com. Greci, jud. Tulcea, în timp ce conducea un autoturism Ford, în afara loc. Măcin, din cauza vitezei şi a carosabilului acoperit cu mâzgă, a pierdut controlul asupra autoturismului, care s-a răsturnat în afara părții carosabile, fără a exista victime în urma accidentului.

În urma testarii alcooscop, rezultatul a fost de 0,76 mg/l vapor de alcool pur în aer expirat.

S-a întocmit dosar penal.

 

 

Depistat la volan sub influenţa alcoolului

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea l-au depistat pe S. Emil de 34 ani, din Tulcea, care conducea un auto marca Ford pe str. Spitalului, din mun. Tulcea, având o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal.

 

 

A fugit de la faţa locului după ce a provocat un accident cu victimă

În noaptea de 13/14.02.2015, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a fost sesizat în legătură cu faptul că în loc. Dăeni fost găsită pe carosabil, decedată, o persoana de sex masculin, posibil victima unui accident rutier.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, care a identificat persoana decedată, un bărbat de 50 ani din loc. Dăeni jud. Tulcea şi a constatat că autorul accidentului a părăsit locul faptei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul auto care a provocat evenimentul rutier în persoana lui P. Victor de 28 ani din Constanţa, care, în noaptea de 13/14.02.2015, în timp ce conducea un auto marca BMW în loc. Dăeni jud. Tulcea, a lovit un bărbat care se afla culcat pe carosabil, după care a părăsit locul accidentului, deplasându-se în mun. Constanta.

  1. Victor poseda permis de conducere şi avea o concentraţie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

 

 

 

Conducea un auto fiind sub influenţa alcoolului

Poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe E. Alexandru de 27 ani din com. Mahmudia, jud.Tulcea, care conducea un auto în com. Mahmudia, având o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal.

 

 

Conducea fără permis

În noaptea de 15/16.02.2015, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea l-au depistat pe S. Florin de 21 ani din com. Mihai Bravu, jud. Tulcea, care conducea un auto marca Ford, pe str. Iuliu Maniu, din mun. Tulcea, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din cercetări a rezultat că P. Răzvan de 21 ani, proprietarul autoturismului, a încredintat autoturismului lui S. Florin, ştiind că acesta nu poseda permis de conducere.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi pentru încredinţarea unui auto pentru a fi condus de o persoană care nu poseda permis de conducere.

 

 

Accident la Măcin

  1. Viorel de 45 ani din loc. Măcin jud. Tulcea, în timp ce conducea un autoturism marca Fiat pe str. 1 Decembrie din loc. Măcin, nu a redus viteza într-o curbă, motiv pentru care a pierdut controlul asupra volanului, autoturismul părăsind partea carosabilă şi lovindu-se de un copac, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi pasagerei de pe locul dreapta spate.

Conducătorul auto poseda permis de conducere şi avea o concentraţie de 0,28 mg/l vapori de alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.