Fotbalul judeţean la ceas de bilanţ şi sărbătoare

Sâmbătă, 28 decembrie 2019, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea și președintele Asociației Județene de Fotbal, Petre Badea, și administratorul public a județului, Vasile Strat au participat la Gala Fotbalului Tulcean ediţia 2019, eveniment tradiţional în cadrul căruia s-au acordat distincţiile, cupele, trofeele şi diplomele celor care s-au remarcat în ultima parte a sezonului trecut şi în prima parte a actualului sezon.
„Această gală reprezintă o oportunitate de a scoate în evidență adevăratele valori ale sportului-rege, de a transmite mesaje de mulțumire pentru cei care s-au implicat, de-a lungul anului, în susținerea acestui sport, dar și de a îi evidenția pe cei cu rezultate deosebite, care s-au făcut remarcați de-a lungul anului.
Consiliul Județean a făcut tot posibilul pentru a asigura alocări de fonduri pe Legea 350/2005 privind finanțările nerambursabile atât în domeniul sportului cât și al culturii, astfel încât în acest an 25 de proiecte din domeniul sportului au primit finanțare nerambursabilă de la bugetul județean.
Vreau îi felicit pe cei care au dus greul în vremuri grele, care au trudit pe teren așa cum s-a putut, pentru că în lipsa banilor nu prea poți să faci performanță. Sper să găsim o soluție prin care să se revigoreze fotbalul la un anumit nivel de performanță în județul Tulcea.
Sunt convins că fotbalul tulcean e pe mâini bune și împreună cu domnul președinte Badea vom găsi cele mai bune metode de a îndruma copiii către sport. Şi, pentru că suntem în pragul sărbătorilor, ţin să vă urez un „Crăciun fericit!“ alături de cei dragi şi un An Nou cu bucurii“, a declarat cu acest prilej administratorul public al județului, Vasile Strat.

Sursa: Facebook Consiliul Judetean Tulcea

Lasă un răspuns