Gala voluntarilor 2019 – Tulcea

Gala voluntarilor 2019 – Tulcea se va desfășura sâmbătă, 30 noiembrie 2019, de la ora 17,30 în sala Teatrului ”Jean Bart” din Tulcea.

Evenimentul este organizat de Ong. Celisea Tulcea și este susținut financiar cu cofinanțare de Consiliul Județean Tulcea (finanțare proiect) și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea (care asigură premii pentru tinerii până în 35 de ani).

Conceput ca un eveniment prin care comunitatea tulceană mulțumește efortului depus ca voluntar în anul 2019, spectacolul va fii structurat pe 3 componente: oferirea, pe scenă, a diplomelor de ”voluntarul anului” unui număr de 150 persoane (100 tineri, 50 adulți), momente de relaxare prin muzică și dans și momente de socializare la bufetul din finalul evenimentului, moment în care fiecare premiat va primi și câte ceva din partea organizatorilor și finanțatorilor.

Ținând cont de faptul că voluntariatul este o activitate desfăşurată de bunăvoie, în urma unei alegeri şi pe baza unei motivaţii individuale ce nu urmăreşte câştigul financiar, fiind de multe ori desfăşurată prin intermediul unei organizaţii nonprofit sau în cadrul unei iniţiative comunitare, direct în beneficiul altor persoane sau al comunităţii, și conștientizând faptul că voluntariatul are un impact pozitiv atât asupra persoanei care se implică voluntar (dezvoltând competenţe sociale şi abilităţi practice), cât şi asupra comunităţii şi societăţii în ansamblu, nu putem decât enunța un îndemn simplu fiecărui membru al comunității tulcene:

Fii VOLUNTAR! IMPLICĂ-TE!

pentru că Voluntarii sunt plătiţi în şapte cifre … ZÂMBETE.

ing. Carmen Simionescu

 coordonator proiect 

Lasă un răspuns