O cupă a socializării prin fotbal

Copii ne surprind placut de fiecare data. Asa s-a intamplat si ieri, la Sala Polivalenta din municipiu, acolo unde, cu incepere de la ora 10.00, s-au desfasurat turneele finale ale Trofeelor Gheorghe Ola si Gheorghe Ene, competitii fotbalistice rezervare jucatorlor nascuti dupa data de 01.01.2010, raspectiv 01.01.2011.S-au intrecut pentru castigarea trofeelor si pentre calificarea in faza zonala: Pescarusul Sarichioi, Granitul Babadag, Ceres Min Ceamurlia si Delta Dobrogea.

Micutii fotbalisti au luat totul in serios, aratand la varsta lor, multa determinare si seriozitate, putand sa dea lectii si seniorilor la aceste capitole. Presedintele AJF Tulcea, Petre Badea, prezent pe toata durata desfasurarii competitiei, a caracterizat cum nu se poate mai bine, tot ce s-a vazut ieri la participanti, ” pofta de fotbal la copii” , cei mici avand cu siguranta si pofta la partea dulce a premiilor, cornuri si ciocolata fiind oferite tuturor celor prezenti, indiferent de locul de pe podium.

Ne vor reprezenta mai departe, la “zone”, Granitul Babadag si Delta Dobrogea, felicitarile fiind adresate tuturor jucatorilor, antrenorilor, autoritatilor locale implicate,, tutror celor care aduc atat de multa bucurie acestor mici jucatori cu inima mare.

Iris IONESCU

Lasă un răspuns