POSIBILA SINUCIDERE-UN TANAR S-A ARUNCAT IN DUNARE DE PE NAVA DE PASAGERI

În după-amiaza zilei de 15.10.2014, lucrătorii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea, au fost sesizaţi telefonic de către Căpitănia Zonală Tulcea, despre faptul că de la bordul navei de pasageri ce se deplasa pe relaţia Tulcea – Sulina, aflată în marş pe brațul Sulina al fluviului Dunărea, pe raza loc. Partizani, com. Maliuc, jud. Tulcea, o persoană de sex bărbătesc s-a aruncat în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

La fața locului s-au deplasat polițiști ai Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea care împreună cu un echipaj din cadrul I.S.U. – Delta Tulcea au efectuat căutări în zonă, rezultatul fiind negativ.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că persoana dispărută este G.M. de 31 ani din oraşul Sulina, jud. Tulcea şi are următoarele semnalmente: 1,80 m înălţime, constituţie atletică, păr negru tuns scurt, iar în momentul dispariţiei era îmbrăcat într-o geacă din material textil de culoare neagră, pantalon tip blug albastru, pantofi sport – nu s-a putut stabili marca şi culoarea. Asupra sa purta un portmoneu cu documentele de identitate.

 

Cercetările în cauză sunt continuate de către lucrătorii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a dispărut.

 

În situaţia identificării dispărutului, persoanele sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.