SCHIMBARE LA COMANDA JANDARMERIEI TULCEA

Ceremonie de numire în funcţie a comenzii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea

Activitatea s-a desfăşurat duminică, 26 iulie a.c., începând cu ora 10.00 la sala „Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Judeţean Tulcea în prezenţa domnului Inspector General al Jandarmeriei Române, general maior dr. Mircea OLARU, a Prefectului Judeţului Tulcea, a reprezentanţilor instituţiilor cu care Jandarmeria Tulcea colaborează pentru îndeplinirea misiunilor şi a cadrelor militare din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.
În deschiderea ceremoniei, s-a dat citire ordinelor de numire în funcţii şi au fost prezentate aspecte din viaţa profesională, evoluţia în carieră, cursuri şi stagii de pregătire urmate de inspectorul şef şi de primul adjunct al inspectorului şef.
„Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului organizat de către Jandarmeria Română pentru ocuparea funcţiei de inspector şef, începând cu data de 08 iulie 2015, domnul locotenent – colonel BORDEI Ion, şef serviciu la I.J.J. Constanţa, încetează detaşarea şi împuternicirea în funcţia de inspector şef la I.J.J. Tulcea şi se mută în interesul serviciului la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea unde se numeşte în funcţia de inspector şef”.
„Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului organizat de către Jandarmeria Română pentru ocuparea funcţiei de prim adjunct al inspectorului şef, începând cu data de 10 iulie 2015, domnul locotenent – colonel MITU Leontin, ofiţer specialist la I.G.J.R., se mută în interesul serviciului la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea unde se promovează şi se numeşte în funcţia de prim adjunct al inspectorului şef al I.J.J. Tulcea”.
Domnul locotenent – colonel Ion BORDEI, este născut la data de 26 februarie 1971 în Orşova, judeţul Mehedinţi. Din 1991 şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române: comandant de pluton, comandant de companie, ofiţer specialist, şef birou organizare coordonare misiuni, şef serviciu organizare coordonare misiuni la I.J.J. Constanţa. Este absolvent al Academiei de Poliţie A.I.Cuza, facultatea de drept, arma jandarmi. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi de pregătire.
Domnul locotenent – colonel Leontin MITU, este născut la data de 09 noiembrie 1976 în Tulcea. Din anul 2000 şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române : comandant de pluton, comandant grupă la Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei, ofiţer specialist, ofiţer specialist principal (coordonare misiuni O.P) la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române. Este absolvent al Academiei de Poliţie A.I.Cuza, facultatea de drept, arma jandarmi. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi de pregătire. În perioada noiembrie 2012 – mai 2013 a participat la Misiunea de Pregătire a N.A.T.O. din Afganistan.

Lasă un răspuns